Artist:   Lars Wagle

Om artisten:

Gitarist og vokalist Lars Wagle har vært aktiv musiker siden 70-tallet, med ikoner som Bob Dylan, Eric Clapton og Neil Young blant sine toneangivende inspirasjonskilder.

Høsten 2010 ga han ut albumet “Keep On Walking” som inneholder 11 selvskrevene låter. Innspillingen ble gjort i Irland sammen med gitarlegenden Henry McCullough og hans band. Henry McCullough er bl.a. kjent fra Paul McCartneys Wings og Joe Cockers Grease Band.

Her er et utdrag av omtalen fra Nordic Records i forbindelse med utgivelsen av debutplaten:

“Wagles musikalske uttrykk blir sammenlignet med og betegnet som en krysning av Mark Knopfler og Joe Cocker. I landskapet mellom rock og blues, trygt akkompagnert av Wagles stødige hånd på gitar, serveres elleve sterke sanger og en stilart som må sies å være en mangelvare i artist-Norge. “Keep On Walking” er i hovedsak influert av amerikanske låtskrivertradisjoner og inneholder et friskt, modent lydbilde. Wagles karakteristiske stemme underbygger albumets jordnære og melodiøse grunntoner.”

Oppfølgeren, “On The Track”, kom ut våren 2014 og er spilt inn i det samme studioet som “Keep On Walking”.

Lars Wagle har turnert de siste 6 årene med eget materiale i spedd cover låter i samme sjanger. Bandet består for tiden for uten Lars Wagle på gitar og vokal av: Anne Hoseth, Keybord og vokal, Ken Narverud, bass og Vidar Øverli, Trommer.
Han har også mulighet til å få med Percy Robinson på pedal steel, gitar og dobro. Percy spiller på begge albuene.
Bandet er klare for forskjellige oppdrag fra pub jobber og konserterer til private lag og bryllup.

Nasjonalitet: Norsk
Sjanger: Pop, Country, Blues, Rock
Lydfil:
Tidligere Jobber:
Rider pdf:
Stageplot pdf:
Betingelser, ta kontakt med Booking-Partner as